Според Беларус въведените от Запада срещу Минск санкции граничат с

...
Според Беларус въведените от Запада срещу Минск санкции граничат с
Коментари Харесай

Беларус: Западните санкции граничат с икономическа война

Според Беларус въведените от Запада против Минск наказания граничат с оповестяването на икономическа война, съобщи през днешния ден беларуското външно министерство, заяви Ройтерс.

Западните сили вкараха през вчерашния ден нови наказания против Беларус поради насилственото приземяване на аероплан на самолетна компания " Райънеър " в Минск и арестуването на беларуския опозиционен публицист Роман Протасевич предишния месец.

Беларус съобщи, че глобите ще се отразят отрицателно върху ползите на беларуските жители и че Минск ще бъде заставен да предприеме реципрочни ограничения, които на собствен ред могат да имат неподходящо влияние върху жителите и фирмите на западните страни.

" Европейският съюз продължава целенасочените си разрушителни дейности против популацията, като твърди, че задачата му е да " пресуши финансите на режима ". Всъщност това граничи с оповестяване на икономическа война ", посочи беларуското външно министерство.

Според ведомството методът на Запада " не дава нито време, нито пространство за търсене на благоприятни условия за излаз от сегашната обстановка в връзките на Беларус с Европейски Съюз, Съединени американски щати, Англия и Канада ", показва ТАСС.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР