Според бащата детето е отвлечено, доброволци го търсят и в

...
Според бащата детето е отвлечено, доброволци го търсят и в
Коментари Харесай

Призоваха на разпит майката на изчезналия Сашко

Според бащата детето е отвлечено, доброволци го търсят и в София

 

Шести ден без диря от 12-годишния Александър Цветанов от Перник. Майката на детето е призована на разпит в качеството си на очевидец, а съгласно бащата синът му е похитен, оповестява

Шест дни след началото на издирването, бащата на Сашко към този момент не има вяра, че той се е изгубил. " Нямаме никакво време и би трябвало да намерим детето, някой го държи и би трябвало да го пусне. Просто, разбирате ли, към този момент ще се побъркам и не знам на кой свят съм ", съобщи бащата Александър Цветанов.

Майката на детето - Радостина Цветанова, е напуснала България през август 2020 година и от този момент не се е прибирала. Живее във Англия. Репортер на bTV съумях да се свърже с нея по телефона, само че тя отхвърли всевъзможен коментар и бързо затвори.

Радостина е призована от българското следствие на разпит като очевидец. " Заявила е, че ще се прибере на по-късен стадий. Не е споделила съответна дата, а период има. В случай че въпреки всичко не се яви, ние разполагаме с опция да я разпитаме там, където се намира ", сподели Албена Стоилова от Окръжна прокуратура в Перник.

Няколко пъти пояснения пред проверяващите е давал и бащата на Сашко - в качеството му на очевидец. Според Албена Стоилова за момента няма данни той да е забъркан в някакво закононарушение.

Издирването на детето продължава. От полицията в Перник оповестиха, че стартират търсене по " незабелязани характерни места ", които няма да оповестяват. Доброволците и през днешния ден обикалят Перник и местността. " Имахме случай, когато доброволците бяха влезнали в частен обект и локалните бяха тръгнали да ги бият с винкели, другояче във връзка с самите обследвания се осветяват дворовете, само че не се влиза, имаме ясни указания ", изясни Станислав Фердов, координатор на част от доброволческите групи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР