Според Балабанов това, което Кирил Петков говори е под формата

...
Според Балабанов това, което Кирил Петков говори е под формата
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Радостин Василев е предател веднъж - предател за цял живот

Според Балабанов това, което Кирил Петков приказва е под формата на елементарни неистини.

" Това е неугледен акт от страна на Радостин Василев, който е употребявал за негови лични цели. Губим време на обществото с следващите нелепости, които ще следим в общественото пространство ", добави Станислав Балабанов.

Пресконференцията на депутата от ПП-ДБ Радостин Василев е оповестена за през днешния ден в 11 часа. Това провокира бурна реакция и един от водачите на ПП-ДБ Кирил Петков съобщи, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи от депутата от обединението Радостин Василев като зад това стоят службите, " дълбоката страна ", за неуспех на бъдещо държавно управление. Според ПП-ДБ Радостин Василев щял да пусне изфабрикувани записи.

Радостин Василев беше народен представител от " ИТН ", само че се отдели от тях. По-рано през вчерашния ден той разгласява пост, в който афишира, че не е склонен с решението за общо държавно управление. В края на април му беше пожелан и имунитетът за това, че е заплашвал депутатката Христинка Иванова да напусне групата на Слави Трифонов и да се причисли към отцепниците.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР