Според авторитетния източник Bloomberg, през 2021 година Apple планира да

...
Според авторитетния източник Bloomberg, през 2021 година Apple планира да
Коментари Харесай

Ето как ще изглеждат евтините безжични слушалки Apple AirPods 3

Според авторитетния източник Bloomberg, през 2021 година Apple възнамерява да пусне обновените TWS слушалки от третото потомство AirPods и AirPods Pro. Наскоро в интернет се появиха и първите фотоси, на които се твърди, че са изобразени новите безжични слушалки AirPods Small или AirPods 3.

Външният дизайн на новите слушалки на Apple се разграничава малко от предходната серия, а кутията за зарждане ще стане доста по-малка и ще има квадратна форма. Снимките, които ви демонстрираме са направени от чиновник на тайванско дружество, работещо с Apple за произвеждане на нови артикули.
 Ето по какъв начин ще наподобяват евтините безжични слушалки Apple AirPods 3

Автентичността на фотосите може да е под въпрос, само че общият дизайн на хипотетичните AirPods 3 е в сходство с вътрешната информация, която се появи в мрежата по-рано. От показаното изображение можем да заключим, че бъдещите слушалки ще имат малко по-компактен размер, по-тънки „ крачета “ и сменяеми накрайници за уши.

AirPods 3 не се чака да разполага с интензивно шумопотискане (ANC). Apple обаче възнамерява да употребява нов чипт в слушалките, който ще усъвършенства живота на батерията, макар по-компактния ѝ размер. Очакваната цена на Apple AirPods 3 ще бъде към Щатски долар 160, а представянето им може да се състои през първата половина на идната година.
Всичко за Вашата сватба

 Ето по какъв начин ще наподобяват евтините безжични слушалки Apple AirPods 3

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg