Според астролозите и експертите в областта на биоенергията 2021 година

...
Според астролозите и експертите в областта на биоенергията 2021 година
Коментари Харесай

5 закона на Вселената, които ще властват през 2021

Според астролозите и специалистите в региона на биоенергията 2021 година ще бъде много необикновена. В годината на Вола има няколко закона на Вселената, с които е добре да сме осведомени.
Благодарност на първо място
През 2021 година благодарността ще бъде най-ценена. Хората, които знаят по какъв начин да кажат „ благодаря “, ще бъдат най-щастливи и сполучливи. Факт е, че се чака незнанието да процъфти в годината на Вола. Добрите и приятни думи ще бъдат необичайност, тъй че си коства да ги казвате на околните си допустимо най-често.
„ Това, което даваш, е това, което получаваш “
През 2021 година този кармичен закон ще стане извънредно значим: хората ще получат от другите и Вселената това, което заслужават. Този закон е годен постоянно и на всички места, само че в годината на Вола ще стане изключително настоящ.
Повелителят на 2021 година носи шанс единствено на тези, които имат вяра в него. Хората, които не имат вяра в триумфа си, ще останат на същото равнище като през 2020 година
Опитайте се да бъдете великодушни - помагайте на хората и очаквайте помощ в подмяна. Ако някой ви окаже безкористна помощ, не забравяйте да извършите същото за него. Дайте амнистия на околните си, тъй че те също да ви простят за вашите неточности и обиди.
Освободете се от предишното
Трябва да се освободите от предишното, ненужните неща и ненужните хора. Нека всичко върви по метода, по който желаете. Ако някой не желае да поддържа връзка с вас, не правете старания да възобновите контактите си. Не задържайте хората, не се привързвайте към движимости и места. През 2021 година това може да ви изиграе жестока смешка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР