Според астролозите датата на раждане на човек определя не само

...
Според астролозите датата на раждане на човек определя не само
Коментари Харесай

Топ 5 на столетниците в зодиака

Според астролозите датата на раждане на човек дефинира освен неговата орис, само че и продължителността на неговия живот.

Ето кои са столетниците в зодиака.

Телец

Представителите на тази зодия имат щастието да живеят спокоен и благополучен живот. По предписание Телците рядко се разболяват и за разлика от връстниците си рядко търсят здравна помощ. Денят им стартира с извършения и продължава с физическа интензивност и спорт.

Рак

Представителите на този знак цялостен живот следват мотото: " Здравословна храна, спорт и обич ".

По предписание Раците живеят до дълбока напреднала възраст, само че има и изключения. Тези, които не са се научили да управляват страстите си, могат съществено да навредят на здравето си и непрекъснатият стрес да докара до развиването на рискови болести.

Водолей

Представителите на тази зодия са върли съперници на медицината и всички медикаменти. Предпочитат да се лекуват сами, като подреждат мислите си и се освобождават от ненужните проблеми. Тъй като Водолеите имат голям ресурс от сила, те елементарно могат да се отърват от всевъзможни болести, запазвайки позитивното си отношение към живота. Именно той ще им помогне да доживеят до дълбока напреднала възраст и да отгледат внуците си.

Лъв

Представителите на тази зодия се смятат за най-силните. Често се сблъскват с доста компликации и трудности, само че елементарно се оправят с тях и не престават напред.

Лъвовете не обичат да се оплакват от проблемите си. Те знаят по какъв начин да запазят трезвия си разум.

Риби

Звездите дават обещание дълъг и кондензиран с щастливи събития живот на представителите на тази зодия. Рибите не обичат да спортуват, само че черпят мощ от общуването с другите.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР