Според астроложка Светлана Гущерова трябва да забременее до средата на

...
Според астроложка Светлана Гущерова трябва да забременее до средата на
Коментари Харесай

Светлана Гущерова ражда трето дете на Християн през 2022

Според астроложка Светлана Гущерова би трябвало да забременее доникъде на 2022
Светлана Гущерова неведнъж е споделяла, че желае да има огромно семейство. Тя към този момент има две деца от брачна половинка си Християн, а към този момент мисли и за трето. Светлана е подготвена да даде живот на още един правоприемник.

„С мъжа ми към този момент работим по въпроса“, споделя Гущерова. Трети правоприемник се вписвал напълно в проектите на Светлана за близкото бъдеще. Дори астроложка предрекла на госпожа Гущерова, че ще забременее напълно скоро – доникъде на 2022 година.

Припомняме, че предходните две бременности на Светлана също са планувани съгласно разположенията на планетите. Гущерова е луда фенка на астрологията и постоянно се допитва до звездите за значимите събития в своя живот.

„С помощта на астроложка избрах освен деня, само че и часа, в който да се роди синът ми“, споделяла е русокоската. Тя даде живот на дребния Добромир посредством секцио преди година.

С първата си бременност обаче Гущерова нямаше шанс. Тя не съумя да избере по кое време щерка й да се появи на бял свят. Анелия-Домромира се роди ненадейно и прибързано. Това извънредно доста наплашило Светлана. Тя била уверена, че е урочасана и това е довело до преждевременното раждане на нейната  първа рожба, написа hotarena.net.

Гущерова е доста суеверна и се тормози от уроки и „лоши очи“. Затова тя е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже децата си в общественото пространство. Преди време Светлана съобщи, че може и да покаже щерка си на абитуриентския й бал, „ако хората бяха малко по-добри и сърдечни“.
 Светлана Гущерова ражда трето дете на Християн през 2022 сн. Инстаграм
Светлана Гущерова ражда трето дете на Християн през 2022 сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР