Според AS новакът в Премиър лийг Лийдс се е свързал

...
Според AS новакът в Премиър лийг Лийдс се е свързал
Коментари Харесай

Лийдс си набеляза нападател за Премиър лийг

Според AS новакът в Премиър лийг Лийдс се е свързал с сътрудника и брат на Единсон Кавани за вероятно прекосяване на уругвайския голмайстор на " Елънд Роуд ". Според източника " белите " наблюдават и други звезди, с които да подсилят състава си, включително и Златан Ибрахимович.

33-годишният Кавани е към този момент свободен сътрудник, откакто договорът му с Пари Сен Жермен изтече. Собственикът на Лийдс Андреа Радрицани призна, че още преди месеци клубът се интересуваше и от Златан, който обаче избра да се причисли към Милан. Наскоро самият притежател съобщи пред Sky Sports Italia: " Ибрахимович ще бъде сложен. Опитахме се да го притеглим през януари, само че той избра Милан и договорката пропадна. Сега мисля, че е прекомерно късно, интензитетът на британския футбол е друг. Освен с качествата си, Кавани може да способства и със своята физика и бързо да се приспособява тук, само че в никакъв случай не съм приказвал за него с треньора. Като споделих това, ние сигурно сме мислили за подобен ход и ще забележим, той към момента е наличен като свободен трансфер ".

Newly-promoted Leeds United are in talks to sign Uruguayan striker Edinson Cavani on a free transfer, according to reports.

What a huge signing that would be!#PL #LUFC pic.twitter.com/SdV9koecKA
— bwin (@bwin) July 23, 2020
Възможността Лийдс да притегли Ибрахимович обаче не наподобява доста огромна, поради обстоятелството, че шведският нападател е играл за Манчестър Юнайтед - един от враговете на " белите ". Ситуацията с Кавани е по-различна, само че занапред следва да забележим дали от " Елънд Роуд " ще могат да си разрешат заплатата, желана от футболиста, и ще съумеят ли да се преборят с клубове в по-добро финансово положение. Името на уругваеца се свързва най-много с трансфер в Атлетико Мадрид, както и с Бенфика.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР