Според антиейджинг концепцията средната продължителност на живот се удължава и

...
Според антиейджинг концепцията средната продължителност на живот се удължава и
Коментари Харесай

Стартира безплатен скрининг за дами, с цел оптимизиране процеса на остаряването, в болница Лозенец

Според антиейджинг концепцията междинната дълготрайност на живот се удължава и броят на хората над 65-годишна възраст нараства. Намаляването на равнищата или загубата на значимите за човешкия живот хормони като progesterone, DHEA, testosterone, еstrogene, cortisol и други води до голям брой прочувствени и физически промени.       

Болница „ Лозенец “ сътвори програмата „ Да остаряваме здрави “ за усъвършенстване процеса на остаряването посредством хормонално заменяне, здравословно хранене, физическа интензивност и психическа поддръжка. Предназначена е за дами в перименопаузална и паузална възраст, както и за мъже, които се нуждаят от хормонозаместваща терапия.

Програмата „ Да остаряваме здрави “ започва на 29 март с еднократен безвъзмезден скрининг за дами посредством попълване на въпросник и консултация от доцент доктор Малина Петкова и обзор при кожния лекар доктор Веселина Бельова за установяване положението на кожата. Консултациите при двамата експерти ще се организират от 09.00 ч. до 16.00 ч. в Медицинския център (ул.. „ Козяк “ № 1) на ет. 0, кабинет № 3 и кабинет № 6, оповестяват от лечебното заведение. 

Заявките за безплатния скрининг ще се реализират на тел. 02 96 07 682.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР