Според анкета на Rasmussen Reports значителна част от избирателите на

...
Според анкета на Rasmussen Reports значителна част от избирателите на
Коментари Харесай

Симпатизантите на Байдън искат концлагери за неваксинираните

Според анкета на Rasmussen Reports забележителна част от гласоподавателите на американските демократи са за предприемане на най-строги ограничения против жители, които не са имунизирани против ковид, в това число санкции, наказателно гонене и отнемане от наставнически права.

45 % от демократите поддържат концепцията за лагери за интерниране на неимунизирани против COVID-19, където държавните управления биха могли да принудят жителите краткотрайно да живеят в избрани уреди или места, в случай че откажат имунизации против COVID-19.

Освен това 47 % от демократите имат вяра, че държавните управления могат да „ употребяват цифрови устройства, с цел да наблюдават неимунизирани хора, с цел да се уверят, че са под карантина или обществено дистанцирани от другите “.

Социологическите специалисти също по този начин откриха, че 29 % от демократите биха подкрепили някои „ родители краткотрайно да губят попечителството над децата си, в случай че откажат да одобряват имунизацията против COVID-19 “.

„ Най-силните поддръжници на президента Байдън са тези, които най-вече поддържат най-строгите санкции за тези, които не се имунизират против COVID-19 “, се отбелязва в отчета.

Ден преди този момент Квебек, Канада разгласи, че неимунизираните хора към този момент не могат да влизат в огромните магазини, в случай че не са съпроводени от здравен чиновник, който ще ги следи, с цел да не купуват нищо с изключение на храна и медикаменти. Забранено им е да купуват всевъзможни други артикули.

Някои магазини основават дребни камери от плексиглас, в които неимунизираните хора би трябвало да изчакат, до момента в който дойде здравен чиновник, с цел да ги следи, с цел да се увери, че лицето не се движи и не допира нищо.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР