Споразумението относно законопроекта за масивни бюджетни кредити, постигнат между Конгреса

...
Споразумението относно законопроекта за масивни бюджетни кредити, постигнат между Конгреса
Коментари Харесай

Споразумението за правителствено финансиране включва забрана на помощта на САЩ за UNRWA, ключова агенция за подпомагане в Газа, до 2025 г., твърдят източници

Споразумението по отношение на законопроекта за солидни бюджетни заеми, реализиран сред Конгреса и Белия дом, ще включва възбрана за всички директни Финансиране от Съединени американски щати за главната филантропична организация, настояща в Газа, Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци, до март 2025 година, потвърдиха пред CBS News трима източника, осведомени с договарянията.

Белият дом не загатна съкращаването на помощта, когато във вторник изрази необятна поддръжка за кардинално постигнатото съглашение с Конгреса, което президентът Байдън даде обещание да подпише неотложно, в случай че бъде признато.

UNRWA, която дава обучение, опазване на здравето и обществени услуги на Западния бряг, Йордания, Ливан и Сирия за към шест милиона палестински бежанци, споделя, че спирането на помощта ще сътвори „ голяма празнота “ в финансиране на организацията.

когато гладът в Газа е неминуем. През януари администрацията на Байдън съобщи, че краткотрайно стопира новото финансиране на UNRWA в очакване на следствие на Организация на обединените нации на...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР