Споразумението, което ще получат на 5 март, не е нещо,

...
Споразумението, което ще получат на 5 март, не е нещо,
Коментари Харесай

Борисов: Медийните изяви да спрат и Петков да се замисли как да направим работещ кабинет

" Споразумението, което ще получат на 5 март, не е нещо, което за първи път ще чуят. Няма въобще замяна на цели ", безапелационен бе Борисов.

" Г-н Петков по-добре да се замисли по какъв начин би изглеждало едно такова държавно управление и по какъв начин бихме отговаряли на въпросите, които са в парламентарната зала. тъй като от това, което питат, виждам, че доста неща не са свършени. Това би трябвало да бъде нашият отговор с господин Петков - по какъв начин да създадем по-работещо държавно управление ".

Той дефинира като неприемливо, в случай че е правилно, че " има такива хора в България, върнати от Германия, и не са в пандиза, а в някой център ", значи някой не си е свършил работата.

" Винаги съм бил общественик в тази страна. Преди три години като управлявахме - всичко вървеше и миграцията беше 0. Това си причинихме българите и в този момент ще си понесем следствията ". 

Относно апелите военният министър да бъде заменен, Борисов изясни, че не го прави, тъй като желае поста на Тодор Тагарев : " Не го атакувам като човек, като се забележим - се поздравяваме. Ще желая отчети, с цел да схвана кой не си е приключил работата. Аз нямам нищо персонално към него, само че когато се оказва, че БТР-ите, оръжията, патроните са в складовете в София, а техните министри обикалят и се фукат по целия свят какво сме създали за Украйна, това е грозно. Затова го нападам Тагарев, не, че му желая поста ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР