Споразумението е окончателно и не подлежи на обжалване.8 месеца лишаване

...
Споразумението е окончателно и не подлежи на обжалване.8 месеца лишаване
Коментари Харесай

8 месеца лишаване от свобода и 150 лв. глоба за 38-годишен, шофирал пиян

Споразумението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

8 месеца отнемане от независимост, 150 лева санкция, отнемане от право да ръководи МПС за 1 година и 10 месеца и публично неодобрение.

Това са наказванията, за които се споразумя по време на разпоредителното правосъдно съвещание 38-годишният С. Д., за това, че е управлявал МПС след приложимост на алкохол и е хулиганствал във Второ районно управление (на МВР) Русе.

В началото на август 2021 година той гостувал на свои другари в гр. Русе и използвал алкохол. Късно вечерта управлявал автоомобил по улиците на града, влезнал в двора на Второ районно управление (на МВР), спрял до транспортния портал и слязъл от колата. До едно от дърветата уринирал. Това било видяно от оперативния дежурен на полицейското ръководство, който алармирал сътрудниците си. Екип чиновници пристигнали незабавно и видели по какъв начин подсъдимият се качил в автомобила си и потеглил по ул. “Петрохан “ без пуснати светлини. Те го последвали и му подали звуков и светлинен сигнал да спре. При инспекцията установили, че е във очевидно нетрезво положение и го тествали с „ Дрегер “. Уредът отчел 2,13 промила. Съставили акт на нарушителя и ваучър за здравно проучване, след което го съпроводили до УМБАЛ „ Канев “ за кръвна проба. Там С. Д. отказал да даде кръв и бил отведен във Второ районно управление (на МВР), с цел да бъдат съответно направени всички нужни документи в тази връзка. Докато се случвало това, подсъдимият бил оставен да седи на скамейка в коридора на ръководството, само че същият непрестанно показал непочтено държание, като буйствал, викал на всеослушание и говорел назидателно и несвързано към полицейските чиновници. Заради тези дейности се наложило да му слагат белезници. Известно време по-късно С. Д. седнал на земята до пейката в коридора на районното ръководство и мощно изритал с крайник вратата на намиращия се против него кабинет, при което елементи от касата на същата паднали на земята.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР