Споразумението е абсолютно ясно, там пише, че акад. Денков става

...
Споразумението е абсолютно ясно, там пише, че акад. Денков става
Коментари Харесай

Пеевски: Нещо малко може да наруши баланса, в спозумението пише - Денков ще е образователен министър

Споразумението е безусловно ясно, там написа, че акад. Денков става учебен министър.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание във връзка разногласието сред ГЕРБ и ПП-ДБ за това какъв да е външен министър след ротацията. Бойко Борисов и хората му държат поста да остане за Мария Габриел, която ще е и министър председател. ПП-ДБ желаят външен министър да стане Николай Денков, който ще е вицепремиер.

Това даже не би трябвало да бъде тематика, тъй като имаме един извънредно сполучлив външен министър, което се вижда от целия свят сега, виждате какви контакти и на какво равнище се среща госпожа Габриел, това даже не би трябвало да се слага. Както Денков като учен може да бъде прелестен учебен министър, както е записано. Това не е тематика.
 
Нещо доста малко може да наруши салдото в нещо хубаво, които върви напред и се случва по най-хубавия метод. В името на България всички ще правят отстъпка. Те не би трябвало да отстъпват, просто би трябвало да се случи това, което е записано.

Пеевски още веднъж подсети, че Движение за права и свободи няма да взе участие на равнище министри и зам.-министри.

Надявам се комисията да реализира цялостна бистрота и правосъдната система да бъде напълно осветлена, това ми е желанието. Да няма в никакъв случай забавяния по каузи и да има такива хора, разяснява Пеевски основаването на комисия за инспекция на работата на убития Мартин Божанов - Нотариуса. 

Не съм бил непосредствен, разяснява Пеевски изказванията на арбитър Цариградска, че той е бил непосредствен с Нотариуса. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР