Спорът за ремонтите в района на Гладно поле доведе до

...
Спорът за ремонтите в района на Гладно поле доведе до
Коментари Харесай

Спорът за ремонтите: Кметът на Северен отговори на Асен Ко...

Спорът за ремонтите в региона на " Гладно поле " докара до словесна престрелка сред районния кмет на " Северен " Стоян Алексиев и отрасловият зам.-кмет на Пловдив Пламен Райчев. В отбрана на Райчев се разгласи водачът на съдружие " Спаси Пловдив " Асен Костов. Днес кметът на " Северен " реагира с право на отговор, изпратено до медиите. Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Вчера Асен Костов, прочут само с поръчковите си акции, за следващ път сподели, че не знае какво се случва в град Пловдив и какви големи компликации изпитват от известно време неговите жители. Именно за това иде тирада и това е в основата на желаната от нас оставка на господин Райчев. Г-н Асен Костов, апелирам, споделете с нас, хората, които в действителност милеем за Пловдив за какво Вие сте повече от „ юрист “ на г- н Райчев и за какво по време на Водния цикъл бяхте непрекъснато в състояние на оплакващ се жител, а в този момент енергично защитавате индивида, виновен за реализацията на въпросния подобен и най- към този момент в какви зависимости се намирате с господин Райчев? Моля, най-малко сменяйте името на Вашето придвижване навреме съгласно това, какви поръчки изпълнявате с него... т.е. " Да Спасим Райчев " би Ви определило най-правилно. Бъдете здрави и все по този начин „ съзнателни “!

Стоян Алексиев

Кмет на регион „ Северен “

Свързани вести Будните жители за абсурда в ГЕРБ: Оставки – да! Но първо вашата, господин Алексиев! Костадин Язов: Зам.-кметът Райчев не е регулировчик Нова война в ГЕРБ поради поправки с европейски пари
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР