Спорът относно това да има или да няма машинно гласуване

...
Спорът относно това да има или да няма машинно гласуване
Коментари Харесай

Георги Марков посочи ГЕРБ като фактор за успеха на Симона Халеп на Уимбълдън

Спорът по отношение на това да има или да няма машинно гласоподаване в Народното събрание стигна до нови висоти, откакто депутатът от ГЕРБ Георги Марков намеси в него даже актуалната шампионка от " Уимбълдън " Симона Халеп. Припомняме, че Марков е някогашен парламентарен арбитър, част от управлението на ФК " Левски " преди време, както и помощник на " Държавна сигурност ".
В пространна тирада от парламентарната естрада той даваше образец след образец за превъзходството на ГЕРБ над Българска социалистическа партия, като се аргументираше в посока, че със или без машинен избор социалистите все ще губят. Марков стигна до такава степен, че изясни по какъв начин Симона Халеп пристигнала да играе в " Арена Армеец " преди години и в действителност в " издигната от ГЕРБ зала " почнала кариерата ѝ.
Всъщност Халеп пристигна да играе през 2013 година, на така наречен Турнир на шампионките. Това съревнование към този момент не се организира в този си формат, само че тогава в него влизаха 8 състезателки, които през сезона са взели купа, само че не влизат в топ 8 на ранглистата в края му. През онази година Халеп приключи в топ 20 на света, като завоюва купата в Ню Хейвън, с цел да пристигна в София.
Припомняме, че единствено преди три дни Халеп завоюва първа купа на " Уимбълдън " и втора от шампионатите от Големия шлем в кариерата ѝ, като на финала в Лондон смаза Серина Уилямс с 6:2, 6:2.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР