Спор за жена е причината за край Варна. Това каза

...
Спор за жена е причината за край Варна. Това каза
Коментари Харесай

Спор за жена е причина за убийството в дома за стари хора край Варна

 Спор за жена е повода за край Варна. Това сподели за Българска национална телевизия притежателят на дома Светльо Георгиев. 64-годишен мъж, настанен в общественото заведение, беше открит мъртъв. Според Георгиев той е бил пребит до гибел с бастун.

Заподозрян за закононарушението е 79-годишен жител на дома.

Инцидентът е станал след спор сред двамата мъже поради стара жена, с която умрелият живеел на фамилни начала.

Те са с деменция, не помнят. Не е освидетелстван индивидът, няма болести в епикризите, а другият дядо е освидетелстван, само че той не е избухлив по принцип. Персоналът е напълно задоволителен. При изискване, че вечерта хората спят и не вършат безусловно нищо, считаме, че 4 индивида на всеки етаж по един на етаж е напълно задоволително. Ние имаме над 60 индивида личен състав, изясни притежателят на дома Светльо Георгиев.

" Свети Георги " е един от най-големите домове за възрастни хора в страната. В него са настанени 240 възрастни хора, за които се грижи личен състав от 60 души.

Има денонощна защита и видеонаблюдение, а през нощта на всеки етаж дежури по един санитар, което съгласно притежателя е изцяло задоволително.

Седмица преди убийството жена с психологични отклонения направи опит за самоубийство, като скочи през терасата на стаята си, а пожар в " Свети Георги ", провокиран от жител на дома, лиши живота на четирима души на 11 юли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР