Спор за Българската хранителна банка подеха 100 Кила и Криско.

...
Спор за Българската хранителна банка подеха 100 Кила и Криско.
Коментари Харесай

100 Кила захапа Криско за храна

Спор за Българската хранителна банка подеха 100 Кила и Криско. Рапърът и хитмейкърът се скараха задочно, защитавайки другите си убеждения, видя HotArena.

Двамата влязоха в спор и демонстрираха изцяло противоположно отношение по въпроса за благотврителните дела, подпомагащи битката с Covid-19.

„ Защо би трябвало функционалностите на страната да се трансферират на обществото? ” Този въпрос задава 100 Кила, който разяснява акцията за набиране на средства за Българската хранителна банка.

„ Тази банка има потребност от помощ от 30 години насам. Държавниците още веднъж трансферират отговорността на хората ”, разяснява Явор Янакиев, както е същинското име на музиканта.

„ Няма ли да е по-лесно, акот огромните вериги създадат специфични щандове, където да се следи храта в последна потребност да задоволяват потребностите си, вместо занапред да се избират и купуват артикули, да се търси логистика и в последна сметка, вероятно през август, продуктите да са при хората ”, предлага 100 Кила.

Съвсем друго отношение към обстановката има Криско. Той се включи с подаяние от 5 хиляди лв. по време на живия концерт. Жестът му обаче срещна рецензии, съгласно които музикантът си прави реклама.

Упреците откровено ядосаха Криско и той наруши мълчанието, като отговори на нападките, написа " България през днешния ден ".

„ Хайде всички да се изложат, като дарят ”, разяснява злобните изявления музиканта.

Криско взе присъединяване и в благотворителния концерт, в който се включиха още Графа, Михаела Филева, Тони Димитрова, Орлин Павлов и други. От фолк звездите обаче, само Преслава се реши да пее онлайн и то онлайн, без съпровод.

Целта на концерта беше да се съберат средства в помощ на БХБ, която обезпечава храна за нуждаещите се.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР