Спор около назначаването на новия директор на Агенцията по вписванията.

...
Спор около назначаването на новия директор на Агенцията по вписванията.
Коментари Харесай

Спор около назначаването на новия шеф на Агенцията по вписванията

Спор към назначението на новия шеф на Агенцията по вписванията. Председателят на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов се оплака, че кандидатурата на Габриела Козарева не била съгласувана в съдружния съвет на ръководещата коалиция, а била номинация на „ Атака ”, оповестява " Нова телевизия ".

В отговор Сидеров съобщи, че той е предложил Козарева за поста, само че тя била потвърден експерт, а не партиен деятел.

„ Подкрепям нейната кандидатура. Козарева е потвърден експерт, не е партиен деятел на никоя партия. Държавната администрация има остра потребност от такива фрагменти. По мое предложение, в съгласие с премиера Бойко Борисов, бе назначена, по този начин както по предложение на Валери Симеонов беше назначен ген. Кирил Войнов за краткотрайно изпълняващ функционалностите на ръководител на Държавната организация за метрологичен и механически контрол (ДАМТН) ”, съобщи Сидеров.  

„ В случая „ Козарева ” няма никакви учредения за обструкции, в случай че някой политик, общественик или член на държавното управление се опасява, че от Агенцията по вписванията могат да станат ясни данни за негово присъединяване във компании и спор на ползи. Но това е негов проблем и не е мотив за съдружни интриги ”, сподели още Волен Сидеров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР