Спор между съседи в София доведе до побой над 80-годишен

...
Спор между съседи в София доведе до побой над 80-годишен
Коментари Харесай

Мъж преби 80-годишния си съсед заради залепена бележка на вратата

Спор сред съседи в София докара до побой над 80-годишен мъж. Възрастният човек е атакуван и пребит в дома си от комшия в столичния квартал „ Надежда”. Камера в коридора е снимала случая, съобщи

Побоят е станал във вторник. Около 22.00 ч. 80-годишният Веселин е самичък в дома си, когато чува, че на вратата се чука.

„ Отворил е, без да огледа през шпионката и съседът му непосредствено нахълтва вътре и стартира да го бие”, описа Димитър Акиванов, наследник на потърпевшия мъж.

След случая възрастният човек е с пострадвания по лицето. Извадил си е здравно. В основата на спора стои записка, която дядото залепил на съседа си от долния етаж.

„ На нея пишело, че съгласно Закона за етажната благосъстоятелност се привиква заседание на входа и че, в случай че няма присъстващи, ще се откри кворум и ще се организира това събрание”, изясни Димитър.

Нападателят призна за нанесения побой над 80-годишния мъж. Георги Георгиев сподели, че с потърпевшия не се схващат отдавна.

„ Той непрекъснато прави злословия. Исках да му ударя един пестник и го направих. Впоследствие той ме наплю и тогава нещата ескалираха много съществено. Бележката преля чашата. Моята врата не е пропагандно табло”, описа мъжът, нападнал Веселин.

По случая е подаден сигнал до Софийската районна прокуратура и се води следствие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР