Спор между наркоразпространители е най-вероятната версия за стрелбата в столичния

...
Спор между наркоразпространители е най-вероятната версия за стрелбата в столичния
Коментари Харесай

Спор между наркоразпространители е вероятната версия за стрелбата в Стрелбище

Спор сред наркоразпространители е най-вероятната версия за стрелбата в столичния квартал " Стрелбище " нощес. Около 22.00 часа двама престъпно проявени бяха простреляни на излизане от заведение. Продължава издирването на причинителите и се разпитват очевидци. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че сега се търсят всички видеозаписи от камери в региона.

Малко преди 22.00 ч. изстрели огласят столичния квартал " Стрелбище ". Ранени са двама мъже - на 26 и 38 години, добре познати на полицията. И двамата са откарани в лечебни заведения и са без заплаха за живота.
Христо Терзийски, шеф на Главна дирекция " Национална полиция ": Единият е неведнъж регистриран за разнообразни престъпни действия, осъждан е и лежал в пандиза за владеене на опиати. Другото лице е на 26, с прякори са и двамата, също престъпно проявен за обири от домове и офиси. И двете лица са с местоживеене в региона, в който е станало закононарушението.
По непотвърдена информация нападателят е стрелял от автомобил. Иззети са записи от камерите на заведението, пред което е станала стрелбата и от близкия фитнес-център.
Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Нямаме безапелационни данни дали причинителят е един, дали са двама, сега на територията на цялата столица се прави профилирана полицейска интервенция. Извършват се инспекции на съмнителни коли. Илия Илиев, гражданин на квартал " Стрелбище ": Вечерта, до момента в който вечеряхме си припомням, че чух пет поредни изстрела с револвер и споделих на жена ми: " Това пиратки ли са? Те не гърмят по този начин, сигурен съм, че е оръжие. Сигурен съм, че бяха пет или шест поредни и без да се стопира.
И тази заран мястото на стрелбата остана отцепено от органите на реда, а полицейското наличие в квартала - засилено. Издирването на причинителя продължава, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
 Двама ранени след пукотевица в столичния квартал „ Стрелбище “ Двама ранени след пукотевица в столичния квартал „ Стрелбище “
Двама престъпно проявени мъже са ранени след пукотевица в столичния квартал „ Стрелбище “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР