Спор между Демократична България и ДПС възникна по време на

...
Спор между Демократична България и ДПС възникна по време на
Коментари Харесай

Скандал между ДБ и ДПС в парламента заради пристанище Варна

Спор сред " Демократична България " и Движение за права и свободи породи по време на чуване на транспортния министър в Народното събрание. Двете парламентарни групи се скараха за това какво задкулисие стои зад удълбочаването на плавателните канали на пристанище Варна.

" Цялото удълбочаване, което се случва, сътрудници, тук на това, което виждате, е до врата на господин Доган. В момента, в който господин Доган си купи ТЕЦ-а внезапно българската страна отдели 400 млн.лв. Българският Мили Ванили в бизнеса е господин Доган. Фасадно сякаш прави бизнес обаче откъм гърба страната прави цялата работа ", съобщи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев

" Тука, тази медийно-олигархична Неправителствени организации група да дефинира дневния ред на българския парламент е фасадна народна власт. Това се назовава задкулисие. Внушенията да си ги вършат у дома, за опашките на котарака ", отговори депутатът от Движение за права и свободи Халил Летифов.

Поради привършване на парламентарното време чуването на транспортния министър ще продължи в петък.

По-рано по време на чуването на екоминистъра Асен Личев други две парламентарни групи - " Изправи се БГ! Ние идваме " и Българска социалистическа партия, се скараха по отношение на авторството на импортираните промени в Закона за ръководство на отпадъците. Повече по тази тематика вижте.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР