Спонтанността може да направи секса по-добър, но за някои експерименти

...
Спонтанността може да направи секса по-добър, но за някои експерименти
Коментари Харесай

Няколко секс експеримента, за които може да съжалявате впоследствие

Спонтанността може да направи секса по-добър, само че за някои опити и завършения би трябвало да помислите деликатно и да се подготвите, преди да се захванете с нещо, за което по-късно може да съжалявате.

Наистина е ужасно, в случай че желаете да експериментирате в спалнята, само че в случай че сте фамилни или имате сериозна връзка, би трябвало да обърнете внимание на всички детайлности, написа trafficnews.bg.

Нека стартираме с най-простия образец - в случай че стигнете до точката, преди да изневерите на колегата си, би трябвало да помислите добре по какъв начин ще се отрази на връзката ви и дали си коства да разклатите доверието единствено за малко премеждие.

В допълнение към измамата, има и няколко други любовни и секс опити, които, въпреки да наподобяват отчасти решение в даден миг, въпреки всичко могат да имат последици, тъй че би трябвало да помислите деликатно, преди да се впуснете в някои от тях.

Разбира се, не желаеме да ви принуждаваме да мислите за тези действия, само че факт е, че те се случват в реалност, тъй че секс терапевтът Трейси Кокс показа няколко съвета, които би трябвало да имате поради.

„ Импулсивна “ невярност

Изневярата е най-лошото нещо, което можете да извършите на колегата си, а след постъпката евентуално няма да се чувствате добре. Факт е, че хората изневеряват по доста аргументи, а освен поради секса и последствията съвсем постоянно са пагубни.

Ако сте женен или имате сериозна връзка и се изкушавате да вършиме секс с различен човек, помислете добре дали си заслужава за едно малко премеждие. Помислете по какъв начин би се почувствал вашият сътрудник, в случай че научи за изневярата и помислете за какво сте го създали.

Дори сътрудникът ви да ви елементарни, доверието във връзката ще бъде разтърсено и сътрудникът евентуално непрестанно ще ви подозира.

Ако въпреки това сте уверени, че желаете да предадете колегата си, по каквато и да е причина, помислете дали си коства да продължите връзката с него.

Секс с другар

Може би в никакъв случай не сте се чувствали привлечени от непосредствен другар, само че сте останали сами, изпили сте чаша повече и в този момент мислите за секс с него. Но преди да извършите първата крачка, помислете по какъв начин това премеждие ще се отрази на вашето другарство.

Ще се чувствате ли неловко идващия път, когато се срещнете? Може би единият от вас ще изпитва усеща, а другият няма да отвърне със същото? Това са неща, които могат да сложат завършек на другарството ви, без значение от какъв брой време се познавате.

От друга страна, в случай че вие скрито имате усеща към приятеля си, преди да предприемете дейности, помислете дали той се усеща по същия метод.

Помислете да вземем за пример по какъв начин реагира той, когато говорите с някой, който харесвате - заобикаля ли диалога или ви предизвиква да извършите първата крачка? Ако ви предизвиква, той евентуално ще ви възприема единствено като другар и нищо повече.

Като цяло не бързайте, до момента в който не сте сигурни, че вашият другар също се интересува от вас. В противоположен случай можете единствено да се нараните и да сложите завършек на другарството си.

Анален секс

Много двойки практикуват анален секс, само че и това е нещо, за което би трябвало да се подготвите добре.

На първо място, в този случай в никакъв случай не пропускайте любовната игра. Нужно е време, с цел да се провиснал мускулите в ануса, тъй че в случай че преминете напряко към навлизане, по-вероятно е дамата да почувства болежка, в сравнение с наслаждение.

За да се подготвите, можете да започнете с лек масаж и навлизане с пръсти или секс играчка. Не забравяйте да употребявате доста смазка - за разлика от вагината, анусът няма естествено смазване.

Тройка

Ако сте фамилни или имате сериозна връзка и сте мислили да опитате секс тройка, би трябвало добре да помислите за всички последици. Най-очевидната причина за това е ревността.

Първоначално концепцията за тройка може да наподобява добра за вас и колегата ви, само че множеството двойки, които вършат това, без да се замислят, по-късно съжаляват. Почти никой даже не желае да си показва сътрудник с различен човек и по време на секс на тройка ще видите тъкмо това.

Без значение какъв брой добре наподобява фантазията в главата ви, помислете добре по какъв начин бихте се почувствали, в случай че видите колегата си да се целува или да прави секс с някой различен.

Ако въпреки всичко решите да вършиме секс тройка, би трябвало да зададете някои правила. Съгласете се какво е разрешено и какво е неразрешено и в случай че някой от вас желае да се откаже в даден миг, направете го.

В същото време не забравяйте, че връзката ви сигурно е доста по-важна от секс приключението и може да има последствия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР