Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов определи като “обидно” и

...
Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов определи като “обидно” и
Коментари Харесай

Спонсорът на Спартак отговори: Не съм замесен в уговорени мачове, оставих клуба финансово изряден

Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов дефинира като “обидно” и “неетично” изказванието на президента на Вихър (Славяново) - Светлин Линев, че точно той е в основата на множеството проблеми на спартаклии в това число и абсурда с уредените мачове при юношите преди няколко години.

“Не му прави чест на Светльо Линев да ми вменява на мен виновност. Имаше следствие от страна на БФС и стана ясно, че нямам виновност. Обидно е, не е етично. Ако имаше нещо правилно, щеше да има реакция от родители, БФС, полиция и пр.”, разяснява спонсорът на Спартак (Плевен) в Актуално студио “Дерби”.

“Спартак е болна за мен тематика. Когато отидох в клуба през 2011-а, сторихме и невъзможното, с цел да влезем в “Б” група. Впоследствие изградихме основите на извънредно постоянен тим, чиято основа след това отиде в Дунав и виждате до каква степен стигна. За страдание, малко по-късно се случиха някои неща и ние напуснахме. Оставихме обаче Спартак финансово безупречен, на второ място зад Нефтохимик. Няколко месеца по-късно този клуб фалира”, сподели още Динов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР