Спонсорът на българския шампионат – efbet разшири границите си и

...
Спонсорът на българския шампионат – efbet разшири границите си и
Коментари Харесай

Спонсорът на българския шампионат ще помага на румънски клуб

Спонсорът на българския шампионат – efbet разшири границите си и ще оказва помощ финансово на румънския Арад. Това оповестиха от северната ни съседка. Логото на букмейкърската компания ще стои начело на екипите на отбора.

„ Договорът е конфиденциален, само че мога да кажа, че той е най-големият в историята на клуба и е подписан с най-силната компания за спортни залагания и онлайн игри в България “, сподели мощният човек в Арад Александру Мецар.

„ През последните години упоритостите ни да станем интернационален състезател се осъществиха при отварянето на нови пазари, които в този момент включват Малта, Румъния, Сърбия, Испания и Италия. Желанието да се занимаваме със спорт в Румъния идва естествено, като разширение на нашата визия в прилежащите страни, където започнахме развиване. Направихме деликатен разбор на локалната футболна среда и взехме решение, че първият ни сътрудник би трябвало да бъде тим с обичаи в Румъния, алегоричен тим, с изключителни резултати в историята на вътрешното футболно състезание. Разговаряйки с управлението на клуба за това партньорство, бяхме доста сюрпризирани както от топлината, с която ни посрещнаха тези трансилванци, по този начин и от сплотеността сред членовете на мениджърския екип. Арад към този момент е млад екип с огромни упоритости, наподобява като обединено семейство, което е извънредно значимо за нас, нашата група към момента е фамилен бизнес.

Напълно сме уверени, че Арад ще завоюва промоция в Лига 1 през идващия сезон и ние сме с тях, надявайки се на дълготрайно партньорство, към триумф и за двете страни ", написаха от букмейкърската компания.

Арад е петкратен първенец на Румъния, само че сега е във второто равнище на локалния футбол. Тимът има огромен късмет още идващия сезон да е нов член на Лига 1, откакто сега се играят решителните плейофи за влизане в елита.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР