Спомняте си култовия сериал "Секса и града". Там четири доста

...
Спомняте си култовия сериал "Секса и града". Там четири доста
Коментари Харесай

Жените, които ще срещнете в бара тази вечер

Спомняте си паметния сериал "Секса и града ". Там четири много красиви дами кръстосват Ню Йорк с коктейли в ръка, с цел да създадат теренно изследване на мъжете в града, който в никакъв случай не спи.

Сериалът завърши, теренното изследване на мъже - не. Ако сте комплициран и не знаете кой ден от седмицата е, просто се огледайте. Ако ви се коства, че гъстотата на красиви дами на квадратен метър внезапно се е нараснала, значи е петък.

Вижте в галерията кои са главните видове дами, на които ще се натъкнете в бара през днешния ден:

ТИПОВЕТЕ ЖЕНИ, КОИТО ЩЕ СРЕЩНЕТЕ В БАРА ТАЗИ ВЕЧЕР - СНИМКИ

Фенката на Хорхе Букай

В една паралелна галактика книгите на Хорхе Букай не са неразрешени, тъй като въобще не съществуват. Но тази, в която живеем стотици хиляди, а може би милиони дами по света черпят мъдрост и ентусиазъм за любовта точно от сходен вид литература.

Най-отблъскващите неща, които мъжете носят (СНИМКИ)

Фнката на Хорхе има едно преимущество пред останалите дами: защото е разкрила книгите по-късно в живота, е имала задоволително време да се погрижи за себе си и наподобява повече от добре. Пресата за коса не е й е зложелател, постоянно е облечена добре и също така е романтичка. До степен, в която да ви пръсне мозъка. Ако скролнете по стената й във Facebook, ще видите всички вероятни цитати за законите на вселената и привличането, написани на фона на самотно момиче, загледано в безкрая. Ако сте подготвени да говорите на "мило ", "бебе ", "слънчо ", както и да чуете плеядата за смисъла на живота, любовта, ролята на мъжете и дамите в света - заповядайте. Тя ще ви изясни всичко това. С детайлности.

А останалите девойки, с които неведомите пътища и петъците ще ви срещнат, можете да видите в галерията ни.

Последен вик на модата са двойните дънки

5 неща, които притеглят дамите в един мъж

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР