Спомняте ли си за перничанката Светлана Кирова? Тя се прочу

...
Спомняте ли си за перничанката Светлана Кирова? Тя се прочу
Коментари Харесай

Помните ли Светлана от „Женени от пръв поглед“? Не е за вярване къде се намира и с какво се занимава днес (СНИМКА)

Спомняте ли си за перничанката Светлана Кирова? Тя се прочу като една от булките в телевизионното шоу „ Женени от пръв взор “. Светлето даже постави халката и се врече във честност на различен участник в шоуто – Стефан Каръбски. Последният пък беше просто фантазия за всяка жена – прекрасен, обаятелен, въобще душа човек. Оказа се обаче, че мачото от Казичене е подправен воин. Много скоро откакто шоуто завърши Стефан разкри същинската си същина. Започнал да изчезва по цели нощи. Когато се прибирал вонял на бъчва. На въпроси на Светлана отговарял внезапно и ѝ декларирал, че няма по какъв начин поради нея да си смени метода на живот. За похлупак бил заловен и в невярност. И неслучайно на брака им бе комплициран край доста скоро откакто бе подписан.
 Помните ли Светлана от „ Женени от пръв взор “? Не е за поверие къде се намира и с какво се занимава през днешния ден (СНИМКА)
 Помните ли Светлана от „ Женени от пръв взор “? Не е за поверие къде се намира и с какво се занимава през днешния ден (СНИМКА)

Днес обаче Светлана още веднъж е стъпила крепко на краката си и развива клубове по аеробика в Перник, Казичене и Сливница

Младата жена направи и нещо ужасно – реши за първи път да събере всички членове на своите клубове и да им провежда запаметяващ се ваучър. „ Шоуто беше незабравимо за всички с доста танци, заря, публично награждаване, игри и състезания…За първи път върша такова празненство и доста се вълнувам. Спомняте си, имах интервал, в който бях женена и живеех в Казичене. Затова и там открих клуб по аеробика, настрана от половин година повеждам тренировки и в гр. Сливница и несъмнено най-големият е в гр. Перник. Идеята ми беше да ги събера всички и да направя едно доста женско, интензивно и друго празненство, където акцентът пада върху това, че самите ние сме виновни за това да ръководим живота си и да се забавляваме. Това не беше просто празненство, в което слушаме музика и пием коктейли, а няколко часа деен обществен взрив, цялостен с доста игри, състезания, песни, караоке, публично награждаване, танци, томболи, заря, торта и връзка сред всички. Идеята ми беше да свържа и социализирам хората – тъй като това липсва в актуалният свят “, сподели след празненството щастливата Светлана.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР