Спомняте ли си тъжната приказка за ужаса на войната This

...
Спомняте ли си тъжната приказка за ужаса на войната This
Коментари Харесай

This War Of Mine е безплатна в Steam до края на седмицата

Спомняте ли си тъжната приказка за ужаса на войната This War of Mine? Играта излезе преди четири години в Steam и се трансформира в самостоятелния шлагер на годината.

Вместо да показва войната посредством стрелби и спортен геймплей, правейки от войната развлечение, 11 bit Studio демонстрира страданието на косвените жертви, на невидимите елементарни хора, пленени в сърцето на спора. Играта е въодушевена от разказите на очевидци и близки на хората от полското студио и взема образец от разнообразни спорове по света, като този в някогашна Югославия от края на предишния век, Руанда и други Вие сте претрупан с задачата да спасите група оцеляващи, като в хода на играта сте натоварени да вземате тежки избори.

Тази седмица 11 bit оповестиха, че дават гратис This War of Mine в Steam. Офертата важи до неделя. Ходът на студиото е предизвикан от идното излизане на Frostpunk, игра, която въпреки и да се развива в едно редом бъдеще, наподобява ще има много сходства с This War of Mine.

Ако пък желаете да извършите благородно дело (част от приходите на играта отиват за подкрепяне на деца, въвлечени във военни конфликти), може да закупите играта, която е понижена в Steam със 70%.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР