Спомняте ли си редовете на Йосиф Бродски: Броят на вашите

...
Спомняте ли си редовете на Йосиф Бродски: Броят на вашите
Коментари Харесай

Трябва да преувеличавате броя на бившите гаджета

Спомняте ли си редовете на Йосиф Бродски: „ Броят на вашите любовници, Мари, надмина цифрата три “?
Прочетете още
Днес множеството модерни дами могат да се похвалят с надалеч по-голяма численост някогашни половинки и в това няма нищо неоправдателно. Ако решите да се откажете от натрапените стандарти, за какво да не преувеличите малко количеството. Просто не прекалявайте, пробвайки се да надминете Клеопатра в представянето на километричен лист остарели гаджета.

А в този момент дано да забележим 10 основателни аргументи, заради които би трябвало да преувеличавате броя на сътрудниците си:

Увеличавате своята прелест в очите на мъжете

Проучване е открило, че дамите, декларирали, че са излизали с повече мъже, са по-привлекателни в очите на мъжете, в сравнение с тези, които са показали по-малка численост.

Изглеждате по-разкрепостени

Не всички мъже избират скромните дами. Ако сътрудникът ви харесва горещи неща, не е грях да излъжете малко и да демонстрирате липса на стереотипни настройки. За него това несъмнено ще значи, че няма да скучае с вас в леглото.

Проверявате самочувствието на мъжа

Разбира се, в случай че имате съществени проекти за този сътрудник, по-добре е да не рискувате с хвалебствени слова за гръмки бройки, току-виж го блъснал на бяг през девет планини в десета. Но в случай че гледате на някого просто като на евентуално бъдеще гадже, за какво пък да не се поотпуснете в количеството.

Предизвиквате възприятие на ревнивост

Тази алтернатива не е подобаваща за здрава връзка, само че в случай че сте зората на нова обич, давайте самоуверено. Накарайте го да ревнува, изтъкнете качествата на тези гаджета, които са ви впечатлили с нещо. Накарайте го да се „ състезава “ с тях и да ви потвърди, че и той има с какво да ви впечатли.

Когато мъжът е по-възрастен

Ако сте избрали по-възрастен мъж и той се тормози от разликата във възрастта, може би една от аргументите е, че той търси жена, която има доста опит във връзките. И не става въпрос толкоз за секса, а за способността да взаимодействате с сътрудник. В този случай имате потребност от дребна почтена неистина. Но не забравяйте, че всичко е положително, когато е в умерени количества, няма потребност да обявявате тържествено, че Пепи от Б вход и жененият водопроводчик са във вашия лист.

Обратно, в случай че сътрудникът е по-млад

Чудесна причина да преувеличите леко броя е и в случай че обичаният ви е от тези, които мечтаят за опитна съблазнителка, която да го научи на всичко. Можете тактично да му обясните, че знаете тъкмо какво да вършиме, тъй като сте имали доста процедура. Въпреки това, даже и тук е належащо да се поддържа баланс, без шокиращи числа, които могат да наранят душeвността на младия и некомпетентен мъж.

Поставете на мястото мъж, който не стопира да се хвали с безкрайния лист на предишните си победи.

Когато сте в сериозна връзка, несъмнено си коства да поговорите с колегата си и да разберете за какво тази тематика е толкоз значима за него. Но в случай че просто желаете да свалите „ навирен петльо “ от небето на земята, можете да намекнете, че и вашият брой любовни завоевания по нищо не отстъпва на неговия.

Накарайте клюкарите да си прехапят езика

Кажете им, че любовният ви живот е още по-динамичен и величествен, в сравнение с могат да позволен. Колкото и да е необичайно, методът работи тъкмо противоположното. Те може да не спрат да клюкарстват, само че ще им дадете да схванат, че ще им е много мъчно да наранят човек, който отхвърля да се срами. Така психическото преимущество ще бъде на ваша страна

Предизвикайте колегата си да бъде почтен

Допускали ли сте в миналото, че когато сте обсъждали с половинката си предишните ви връзки, той може да е премълчал нещо, омаловажавайки броя на предходните си гаджета. Ако тематиката възникне още веднъж, говорете за завършилите си връзки, като леко преувеличите броя на някогашните си. Може би вашата храброст ще помогне на колегата ви да се почувства по-свободен и той по-лесно да ви се довери. 

Важно: Направете това единствено в случай че обичаният ви човек има положително самочувствие и в никакъв случай не е проявявал нетърпимост към предишното ви! В противоположен случай може да му внушите известни комплекси.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР