Спомняте ли си пуловерите със странни плетки, които всички нашега

...
Спомняте ли си пуловерите със странни плетки, които всички нашега
Коментари Харесай

Грозното е на мода тази година – тенденциите в пуловерите

Спомняте ли си пуловерите със странни плетки, които всички нашега нарекохме “ugly sweaters ”? Е, пристигна времето, когато те към този момент значат жанр, а не неналичието на подобен!

Студените дни не престават към момента и до момента в който е по този начин, би трябвало да се погрижим да се постоплим, в случай че не с някоя гореща напитка или вино, то най-малко с облеклата си. Но несъмнено, до момента в който вършим това, би трябвало да изглеждаме ужасно, нали? Този сезон ще реализираме този резултат благодарение на по този начин наречените пуловери, които нарекохме грозни. Този дословен превод звучи не изключително прелестно, само че това не би трябвало да ви плаши.

Славата им изцяло се трансформира, когато стилните дизайнери се заемат с преобразяването им. Дори необикновените им едри плетки и забавни шарки наподобяват стилно по фотосите на известните марки, които заложиха на дрехата измежду сбирките си.

Смелите цветове, които да носите през зимата

Пуловерите най-често са с забавни шарки, които се оказват съвършен метод да се вместите в стила на модата този сезон с ярки цветове за акцент. Така по елементарен метод може да съживите визията си от скучните зимни цветове.

Пуловерите могат перфектно да се стилизират с дълга пола или панталон. Ако желаете да раздвижите аутфита просто можете да приберете на половина блузата.

Поне съгласно нас тези визии по никакъв начин не могат да се нарекат грозни. Вижте галерията, с цел да прецените и вие!

Пролетните трендове идват чак от Дания

Поли с ресни, плисета и лога ще владеят пролетта

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР