Спомняте ли си плетените обувки, които бяха неразделна част от

...
Спомняте ли си плетените обувки, които бяха неразделна част от
Коментари Харесай

Любимите обувки на Insta-момичетата

Спомняте ли си плетените обувки, които бяха неразделна част от едно неотдавнашно десетилетие? Е, най-малко за нашите ширини, несъмнено. 

Модерният прочит на плетените обувки се разграничава много от облика, който изниква в мозъците ни, когато чуем да се загатват. И освен това, само че и към този момент са се трансформирали в обичани на фешънистите в Instagram! А от опит знаем, че не трябва да ги подценяваме, когато приказваме за трендове.

 Любимите обувки на Insta-момичетата  Любимите обувки на Insta-момичетата

Британският бранд Miista съчетава настоящия сега пълен ток на междинна височина с плетени пантофки от кожа. Ръчно направени и предопределени за девойките, търсещи грациозен баланс сред класиката и удобството, тези обувки елементарно се вписват в концепцията за капсулен дрешник за пролетта. Стоят еднообразно добре с миди поли и прокъсан деним, и са стилно решение за всекидневието, защото намират мястото си и в офисния дрескод.

 Любимите обувки на Insta-момичетата  Любимите обувки на Insta-момичетата

Ние пък си ги представяме и като част от багажа ни за идните ваканции! Удобни тъкмо като типичен пантофки, с помощта на дебелия ток, само че и също толкоз елеганти поради него, моделите на Miista идват в черно, алено и бяло. Добрата вест? Брандът предлага и модел равни плетени сандали с връзки, които непроменяемо ще се трансфорат в шлагер за лятото.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР