Blink-182 обявява първия нов албум от 12 години

...
Спомняте ли си, когато казахме, че рокът се възражда? Blink-182
Коментари Харесай

Спомняте ли си, когато казахме, че рокът се възражда? Blink-182 получи бележката.

Групата отново е заедно и сега Mark Hoppus, Tom DeLonge и Travis Barker издават първия си нов албум заедно от дузина години.

“One More Time” ще излезе в петък, 20 октомври.

DeLonge обясни импулса за новата им работа в трейлър към проекта

„Това, което трябва да разберете за Blink-182 е, че не сме излезли от радостни домове“, каза той. „Ние идваме от много разбити сърца, разбити семейства, просто битки“, каза той. „Така че Blink винаги е бил начинът да насилваш щастието в стаята.“

Баркър каза, че новият албум е отчасти вдъхновен от някои от трагедиите, които членовете са преживели през годините.

Марк Хопус и Том ДеЛондж от Blink-182 позират зад кулисите в Sahara Tent по време на фестивала за музика и изкуства Coachella Valley 2023 на 14 април 2023 г. в Индио, Калифорния. Марк Хопъс и Том ДеЛондж от Blink-182 позират зад кулисите в Sahara Tent по време на фестивала за музика и изкуства Coachella Valley 2023 на 14 април 2023 г. в Индио, Калифорния. Мат Винкелмайер/Гети изображения за Coachella

„В албума „One More Time“ е написано защо са нужни тези катастрофи, като например аз да съм в самолетна катастрофа или Марк да е болен, за да се събере групата ни“, каза той.

Баркър беше тежко ранен при катастрофата на самолета Learjet през 2008 г., при която загинаха четирима от шестимата души на борда. Хопус разкри през 2021 г., че е подложен на лечение от рак.

Съвсем наскоро съпругата на Баркър, риалити звездата и предприемач Кортни Кардашиян, претърпя „спешна операция на плода“, тъй като в момента е бременна с първото им дете заедно.

Спешната медицинска помощ доведе до прекъсване на турнето, което започна през април.

Blink-182 пуснаха два албума с китариста Мат Скиба, „California“ от 2016 г. и „Nine“ от 2019 г., но това е първият нов албум от 12 години насам с оригиналния състав на групата.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР