Спомняте ли си как преди година всички фолкизпълнители не спираха

...
Спомняте ли си как преди година всички фолкизпълнители не спираха
Коментари Харесай

Криза ли? Коцето подкара Майбах

Спомняте ли си по какъв начин преди година всички фолкизпълнители не спираха да се оплакват от неналичието на участия и обявиха, че изключителното състояние, наложено поради пандемията, е стопило сметките им? Е, очевидно това не е бил казусът на Константин, който през последните месеци посети едни от най-скъпите и екзотични дестинации, а през днешния ден се похвали със страхотна нова облага.



По всичко проличава, че артистът заработва добре и бизнесът с нощните заведения и участията му носи дивиденти, защото показа малко видео, от което стана ясно, че към този момент е горделив собственик на Майбах. В скъпата кола виждаме и по какъв начин обичаната му Надя се е разположила комфортно и показва нежния си педикюр. Коцето е фен на първокласни коли от години.

През август предходната година той разгласи за обмен две от тях. Става дума за възпетия в чалга ретро шлагер бял Мерцедес с баровски номер и Нисан GTR, чиято базова цена потегля от 195 хиляди лв.. Тогава Коцето остана единствено с едно возило – новото порше, което си подари за рожден ден. Днес обаче „ неналичието “ към този момент е наваксана с следващата скъпа облага.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР