Спомняте ли си историята им? Преди дни ви разказахме за

...
Спомняте ли си историята им? Преди дни ви разказахме за
Коментари Харесай

Помогнаха на хората, останали без подслон на Коледа СНИМКА

Спомняте ли си историята им? Преди дни ви разказахме за нерадостната орис, която ги бе застигнала точно на Коледа. Те останаха без заслон на един от най-светлите християнски празници. Без работа, без храна те бяха снимани на скамейка във Варна, заобиколени от цялото си имущество и четириногите си приятели - които не желаеха да изоставят, а по този начин не можеше да бъдат настанени в подслон.

Историята им бе споделена в обществената мрежа Фейсбук от варненка и провокира вълна от реакции. Някои ги съдеха, заявявайки че сами са виновни за житейските си избори, други съчувстваха.

Оказва се, че мъжът и дамата са срещнали съпричастност и към този момент имат заслон. Продължението на историята споделя Надежда С. - още веднъж в обществената мрежа.

" Исках да Ви споделя, че хората на фотографията са на топло към този момент ", написа тя. Жената не пропуща да означи, че от време на време рецензиите са ненужни, а е належащо само схващане. " Много завист има в нас хората. Хора доста, а индивиди - малко ", с горест написа Надежда.

" Хора, бъдете положителни. Учете децата си да бъдат положителни ", приканва тя.

Вижте цялата обява, споделена от Надежда С.:

" Добър вечер. Исках да Ви споделя, че хората на фотографията са на топло към този момент. Благодарение на моя другарка, която се съгласи да ги прибере в къщата си. Нека бъдем положителни хора. Като не можете да помогнете, най-малко не пишете простотии, а се поставете на тяхното мясно. Изчетох толкоз отрицателни мнения, че чак ми се повръща... Много завист има в нас хората. Хора доста, а индивиди - малко.

Жалко.... Хора, бъдете положителни. Учете децата си да бъдат положителни. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР