Спомняте ли си Ghost of a Tale? Играта на SeithCG

...
Спомняте ли си Ghost of a Tale? Играта на SeithCG
Коментари Харесай

Ghost of a Tale с дата на излизане

Спомняте ли си Ghost of a Tale? Играта на SeithCG влезе в Early Access на Steam през 2016 и трябваше да излезе в края на предходната година, само че беше забавена за март 2018. Вече имаме повече изясненост към точната дата на излизане: 13.03. Заглавието си води началото от 2015, когато основателите му потърсиха спомагателна финансова помощ за създаването му през платформата на Indiegogo. Ghost of a Tale е извънредно красиво нарисувана приказка, последваща историята на симпатичния мишок Тайло, който е тръгнал на странствуване, с цел да избави своята обичана, Мера. За да успее обаче, той би трябвало да се изправи пред провокациите на Дуиндлин Хайтс Кийп.

Тайло не си пада хулиган и ще би трябвало да му помогнете основно в това да се прокрадва неусетно около враговете си, както и да ги надхитрява с мозъка си. Самата история, без страничните куестове и задачи ще би трябвало да трае към 8-10 часа, увери по-рано създателят ѝ Лайнъл Seith Галат.

Играта ще излезе за лични компютри, а по-късно и за конзоли, като може да извършите към този момент и предварителна поръчка в Steam или в GOG.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР