Спомените му за изключително объркани. Повечето съм се опитвал да

...
Спомените му за изключително объркани. Повечето съм се опитвал да
Коментари Харесай

Адвокатът на шофьора на автобуса ковчег: Той е много зле психически


Спомените му за извънредно комплицирани. Повечето съм се опитвал да беседвам за персоналното му положение. Обясних му че би трябвало да се държи. При една покруса не е е належащо да настава Втора. Той е доста зле душевен. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Христо Ботев, юристът на водача на рейса палач, който катастрофира и умъртви 17 души до Своге. По думите на юрист Ботев през днешния ден той ще се запознае с материалите по делото.

"Имало е мисли да се самоубива незабавно след случая. Сега към този момент изпитва едно голямо страдание. Не може самичък да реши чия е грешката, само че фактът, че всичко се стоварва върху него, доста му тежи ", разкри още юрист Ботев за положението на клиента си. По думите му, Григоров персонално няма спомен и не е споделял да е отговорен за случая. В момента за самия случай той е извънредно спестовен, прибавя юристът.

По думите му, двамата не са обсъждали скоростта. "Каква е била скоростта, ще бъде изказване на прокуратурата, което ще се види по какъв начин е обосновано. Трябва да видя какво има като материали, не мога да приказвам на сляпо ", сподели юрист Ботев. Що се отнася до опцията варовик да е полирал съдбовния асфалт, юристът сподели, че е едно да има обществено твърдени, а друго е да има публични документи. Адвокат Ботев съобщи, че ще желае по-лека мярка през днешния ден в съда за своя клиент.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР