Спомените му за изключително объркани. Повечето съм се опитвал да

...
Спомените му за изключително объркани. Повечето съм се опитвал да
Коментари Харесай

Проговори адвокатът на шофьора на автобуса ковчег, отнел живота на 17 души до Своге: Той ми разказа, че...

Спомените му за извънредно комплицирани. Повечето съм се опитвал да беседвам за персоналното му положение. Обясних му че би трябвало да се държи. При една покруса не е е належащо да настава Втора. Той е доста зле душевен. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Христо Ботев, юристът на водача на рейса палач, който катастрофира и умъртви 17 души до Своге.

По думите на юрист Ботев през днешния ден той ще се запознае с материалите по делото. " Имало е мисли да се самоубива незабавно след случая. Сега към този момент изпитва едно голямо страдание. Не може самичък да реши чия е грешката, само че фактът, че всичко се стоварва върху него, доста му тежи ", разкри още юрист Ботев за положението на клиента си.

По думите му, Григоров персонално няма спомен и не е споделял да е отговорен за случая. В момента за самия случай той е извънредно спестовен, прибавя юристът.

По думите му, двамата не са обсъждали скоростта. " Каква е била скоростта, ще бъде изказване на прокуратурата, което ще се види по какъв начин е обосновано. Трябва да видя какво има като материали, не мога да приказвам на сляпо ", сподели юрист Ботев.

Що се отнася до опцията варовик да е полирал съдбовния асфалт, юристът сподели, че е едно да има обществено твърдени, а друго е да има публични документи. Адвокат Ботев съобщи, че ще желае по-лека мярка през днешния ден в съда за своя клиент.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР