Спомен от преди пет години публикува на страницата си във

...
Спомен от преди пет години публикува на страницата си във
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева показа много тъжна СНИМКА

Спомен от преди пет години разгласява на страницата си във Facebook Алекс Сърчаджиева. На фотографията тя е с починалия си брачен партньор Иван Ласкин и дъщеричката си.
Тримата са усмихнати, щастливи, селфито е направено на пробуждане с обръщение към всички за един ухилен ден.
Днес, обаче, тази фотография провокира повече горест. Алекс Сърчаджиева се бори самоуверено с болката по непрежалимата загуба на брачна половинка си и то най-много поради момиченцето си, което също доста страда,
че към този момент не може да вижда баща си, написа блиц.

Актрисата е претърпяла прекомерно доста болежка със гибелта на най-близките си хора. Когато си отива майка й – великата актриса Пепа Николова, до нея застава Иван Ласкин и някак си съумява да я преведе през тъгата.
Силната връзка, която двамата последователно построяват, нямаше по какъв начин да не впечатли хората, които ги познават. Сега, откакто нейният ангел – пазител си е отишъл, Алекс Сърчаджиева би трябвало още веднъж да се съвзема.
Невероятно мощната млада жена съумя с течение на времето да се върне и към представленията и даже намира воля да се усмихва поради приятелите си и детето.

Към фотографията, която тя е разгласила, няма никакъв коментар, само че посланието е ясно – обич толкоз мощна и същинска, че няма по какъв начин да си отиде след гибелта.
Наскоро стана ясно, че Александра Сърчаджиева получила покана да замине за Америка с щерка си София.
Поканата пристигнала от наши сънародници, емигрирали от дълго време в Съединени американски щати.
След като научили за нещастието, която сполетя актрисата, която загуби брачна половинка си Иван Ласкин, решили да й създадат подарък. Семейството сметнало, че едно пътешестване ще се отрази добре на Алекс.

Те били подготвени да поемат всички разноски по полетите и престоя й там. Към писмото фамилията прикрепило фотография и координати, с цел да може тя да се свърже с тях, в случай че има предпочитание да им гостува
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР