Спокойното и пълноценно използване на всички устройства от все по-богатата

...
Спокойното и пълноценно използване на всички устройства от все по-богатата
Коментари Харесай

Huawei стартира нова кампания „От врата до врата“ за гаранционни и извънгаранционни устройства

Спокойното и пълноценно потребление на всички устройства от все по-богатата продуктова гама на Huawei постоянно е било главен приоритет на компанията в България. Освен смарт телефони, на пазара и в ръцете на потребителите са от ден на ден носими устройства - смарт часовници и гривни, таблети, а от това лято и ултралеки преносими компютри с железни корпуси.
От 28 септември до 28 октомври притежателите на всяко от тях, без значение дали са още в гаранция или са обект на извънгаранционно обслужване, могат да се възползват от известната услуга „ От врата до врата " на Центъра за обслужване на клиенти на Huawei. Тя включва безвъзмездна за потребителя куриерска услуга, към сервиза и назад към притежателя на устройството, която може да се съобщи на номер 0800 18818 всеки работен ден от 9 до 18 ч. Безплатната двупосочна куриерска услуга за гаранционни и извънгаранционни смарт телефони, таблети, преносими компютри и смарт часовници покрива цялата територия на България.
Центърът за обслужване на клиенти в София на ул. „ Леге " N6, където посетителите могат да получат сервизна помощ, безвъзмездна стерилизация на телефона, и чаша кафе, остава отворен, с цел да може всеки клиент да получи най-удобното и прелестно за него обслужване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР