Спокойно изгледах двата мача и видях много хубави неща. Една

...
Спокойно изгледах двата мача и видях много хубави неща. Една
Коментари Харесай

Александър Димитров: Кръстаич не спази обещанието си да пусне футболистите в младежкия отбор

Спокойно изгледах двата мача и видях доста хубави неща. Една от фантазиите ми се сбъдна, на мач на юношески народен тим трибуните на стадиона да бъдат цялостни. Това сподели селекционерът на младежкия ни отбор по футбол Александър Димитров в предаването " Арена спорт ".

В студиото той разяснява и мачовете на селекцията ни до 21 година против Германия и Косово, след които България заема трето място в подреждането на своята група с актив от 5 точки.

" Играхме добре, тъпо, че не можахме да вземем повече като точков актив. В първия мач се видя, че нашите играчи не отстъпват на Германия, видя се, че равнището ни по никакъв начин не е неприятен. В мача с Косово, показахме темперамент, аз не съм се съмнявал в тези играчи. Ако имахме още малко време можехме и да победим този противник ", разяснява Димитров.

Той разяснява и наличието на футболисти от младежкия отбор в мъжкия народен тим, като по-конкретно се спря на Марин Петков, който получи повиквателна от Кръстаич.

" Молех да ми дадат Марин Петков, неговото идване щеше да покаже на нашите състезатели, че сега приоритет са те, и тези основни мачове са доста значими ", изясни Димитров.

" Кръстаич даде обещание, че в случай че мъжкият отбор няма шансове за класиране, всички играчи, които бъдат викани от младежкия тим да бъдат върнати за нашите квалификации ", обясни Александър Димитров.

" Полша назначиха треньора на младежите за треньор на мъжкия, това е процедура в други страни. Доколкото чух, до момента той не е разговарял с мен, тъй че няма нещо, което да мога разясня преди да седнем да беседваме ", по този начин Димитров отговори на въпроса дали е имало диалог с него да поеме мъжкия ни внушителен отбор.

Цялото изявление с Александър Димитров гледайте във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР