Спокойно е преминала нощта за двете пострадали жени при катастрофата

...
Спокойно е преминала нощта за двете пострадали жени при катастрофата
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на ранените при катастрофата край Лесово

Спокойно е минала нощта за двете потърпевши дами при злополуката край граничния пункт Лесово, които бяха превозени с държавния аероплан " Стартан " от болничното заведение в Ямбол до " Пирогов ", оповестиха от незабавната болница.

И двете пациентки, потърпевши при тежката злополука край Лесово, остават със постоянни витални индикатори. Продължават да са поставените под интензивно мониториране, реанимационен надзор и високоспециализирани интердисциплинарни грижи в Клиниката за интензивно лекуване на " Пирогов ".

В петък екип на болничното заведение отлетя по неотложност до Ямбол и назад към незабавната университетска болница " Пирогов ", с цел да обезпечат медицинските грижи по време на превоза по въздух на тежко потърпевшите.

В петък сутринта на тир с украинска регистрация и микорбус със сливенска, в който са пътували 19 души. Трима от тях починаха на място. Пострадаха общо девет дами и двама мъже.

Заради тежкия случай пътят бе затворен. Медицински екипи от всички близки центрове бяха били изпратени на мястото на злополуката, изясни Ангелов. Имало е коли за спешна помощ от Елхово, Ямбол, Тенево, Болярово и Тополовград.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР