Спокойният живот на Светлана Гущерова бе разтърсен от мощен трус,

...
Спокойният живот на Светлана Гущерова бе разтърсен от мощен трус,
Коментари Харесай

Взрив!! Заплашиха с киселина Светлана Гущерова, тя е в несвяст: Помощ, ще умра!

Спокойният живот на Светлана Гущерова бе разтресен от мощен трус, най-малко 6 по Рихтер. Съпругата на Християн Гущеров е прекарала часове наред снощи в полицията, където е търсила отбрана и помощ. Причината този път не е скандал с мъжа й, за който се чували, че обича да я пошляпва като " сбърка ", а неизвестен човек, който й отправил ясна и директна опасност.

Думите на изрода (защото сходно нещо може да свърши единствено психопат) са били, че ще я откри, където и да се крие, и ще я залее с киселина. Онзи, или онази - не е явен още даже полът на субекта, дал на плеймейтката да разбере, че я ненавижда неистово и един път вечно ще затрие " пластмасовото " й лице.

" Помощ! Ще ме атакуван, ще ме съсипят, ще умра! Боя се за живота си, само че освен за своя, а и за този на децата и фамилията си. Сигнализирала съм в полицията незабавно, само че доста ме е боязън и се апелирам те да се задействат. Трябва да заловен неотложно този човек, който да си получи наказването по закон ", разгласи в мрежата Светлана Гущерова.

За момента не се знае кой и за какво може да й е предизвикал това, а и е изцяло евентуално да е просто гадна " шегичка " на някой злобар, целящ да я побърка. Като знаем какъв брой русокоската държи и трепери на лицето си, което в действителност е най-нормалното нещо за безусловно всяка жена, няма да се учудим в случай че е направено целеустремено и тъкмо с тази концепция.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова полиция киселина мрежата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР