Спокоен съм, защото знам, че обвинението не е вярно. Тук

...
Спокоен съм, защото знам, че обвинението не е вярно. Тук
Коментари Харесай

Обвиненият в блудство директор: Срещу мен се извършва...

Спокоен съм, тъй като знам, че обвиняването не е правилно. Тук съм от 25 години и работя съзнателно. Не съм слушал записа, само че това, което се твърди, че има вътре не е правилно. Това сподели пред bTV упрекнатият в блудничество шеф на учебното заведение в Ново Паничарево Христо Радев.

" Вчерашните обвинявания също са погрешни и са неистини. Една от ученичките не е влизала в никакъв случай при мен, а другата не посещаваше учебно заведение. Ако тези показания са истина, за какво не са излезли тогава. Бях очернен. Не мога да си обясня, за какво учителката също също приказва тези работи? Ако някой е знаел, за какво тези неща не са излезли по-рано? Това е срещу моя морал. Жертва съм на вендета.

Записът е манипулиран. Ученичката Радостина Христова в никакъв случай не е влизала толкоз постоянно при мен, както в този момент при започване на тази образователна година. Аз бях изтощен и не помня, а тя е правила запис. Всичките показания са за еднократни дейности. Ако съм подобен човек, щях ли еднократно да върша такива неща? Вендета против мен е, тъй като прекратих обществените помощи на няколко ученички, които не посещаваха учебно заведение. Вярвам в българския съд ", приключи той.

l
тагове шеф блудничество Христо Радев вендета
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР