Спокоен съм за бъдещето на България, щом има такива млади

...
Спокоен съм за бъдещето на България, щом има такива млади
Коментари Харесай

История за доброто стопли сърцата на хиляди

" Спокоен съм за бъдещето на България, щом има такива младежи ", това споделил на щерка си мъж, който останал мощно впечатлен от това, което му се е случило в месарски магазин в София.

Весела Ангелова споделя, че татко й е пазарувал в месарница в " Люлин ", а поради идните празници - в магазина имало огромна опашка от хора.

" Към обяд татко ми е пазарувал в месарницата в нашия квартал. Предвид идните празници, опашката е била много огромна ", написа Весела в обществената мрежа.

Жената с вдъхновение споделя, че млад мъж е отстъпил мястото си на татко й.

" Баща ми е поръчал и когато е трябвало да заплати, индивидът зад него (с брадичка, " приличаше на IT експерт " ) е декларирал, че ще заплати сметката ", прибавя още тя.

Бащата на Весела й разказал всичко това със сълзи на очите:

" Сълзи на признателност, благодарност и религия. Вяра в положителното. Вяра в бъдещето ".

Весела Ангелова е безапелационна, че за положителното би трябвало да се приказва, по тази причина и споделя историята в обществената мрежа Facebook.

" И няма значение дали Човекът е тук, в групата, няма значение дали ще види, значим е образецът. Защото за положителното би трябвало да се приказва. Защото щастливите хора са положителни! Защото положителното би трябвало да бъде заразно! Бъдете положителни! Бъдете щастливи! Дарявайте околните си с топлота, добрина, любов, вяра.. подарявайте благополучие. И освен на околните... а и на някой изцяло чужд, който няма да не помни за този жест ", приключва обявата си тя.

Постът на дамата събра хиляди лайкове, а мненията заваляха един след различен.

" Предай нататък! ", " Браво! Респект! ", " Адмирации! Шапка му смъквам ", " Такива хора заслужават почитание, отлично! ", " Браво! Жестът е страховит! Има такива хора, освен това освен по празниците! ", " Евала! Тези действия ми пълнят душата! ", гласят дребна част от мненията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР