Споделянето на ограда със съседа ви може да се превърне

...
Споделянето на ограда със съседа ви може да се превърне
Коментари Харесай

„Моят съсед съсипа живия ми плет, за да построи ограда – и се опита да ме таксува с £3000`

Споделянето на ограда със съседа ви може да се трансформира в призрачен сън – изключително в случай че не сте съгласни какво наподобява добре.

Поддържането на дома ви да наподобява чист и спретнат е значимо, само че от време на време това, което смятате, че наподобява представително, може да не е същото като това, което мисли съседът ви.

Макар че в действителност няма нищо общо с вашите съседи по какъв начин поддържате дома си, това може да го направи малко неловко, в случай че не слушате, изключително в случай че би трябвало да споделите разноските за строителни работи. Една жена е " ужасена и шокирана ", откакто схваща, че съседите й строят ограда, откакто тя ги е помолила да не го вършат - и тя не може да си го разреши.

Тя твърди, че е била съветвана по отношение на таксата от £3000, само че е отхвърлила предлагането, защото не разполага с парите. Отправяйки се към известния конгрес Mumsnet, дамата изяснява: „ Нов дом беше издигнат преди няколко години в края на нашата градина - на територията на доста по-голяма къща. Собственикът е построил там извънредно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР