Споделям с вас една МОЛИТВА за лечебната сила на Любовта

...
Споделям с вас една МОЛИТВА за лечебната сила на Любовта
Коментари Харесай

Навръх Бъдни Вечер Маги Ангелова Сподели Могъща Молитва, Която Чисти Кармата И Променя Живота Ни!

Споделям с вас една МОЛИТВА за лечебната мощ на Любовта и освобождението на Душата. Много мощна молитва отваряща сърцето, прекъсваща кармични задължения и връзки. И с признание силата на родовата душа и законите на ориста.

С цялото си сърце, аз избавям всички задължения, карма, обети, съглашения, контракти и обещания от Изминалия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, аз избавям всички задължения, карма, обети, съглашения, контракти и обещания от Бъдещия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа. И да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, апелирам всички пластове на моето енергийно поле да бъдат изчистени, всички блокажи да бъдат отстранени, разтворени в Светлината на Любовта.

Моля всички блокажи в сърцето ми да бъдат отстранени и да бъдат разтворени в Светлината на Любовта. С цялото си сърце, апелирам Всички травматични мемоари от всички инкарнации да бъдат отстранени от моята Душа и да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, апелирам цялата негативна сила, намираща се в моето физическо тяло и във всички мои енергийни тела, да бъде отстранена, разтворена и претворена в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, апелирам за Прошка за всички мои провинения в предишното, сегашното и бъдещето. Моля те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, апелирам цялата ми клетъчна памет и моята ДНК да бъдат изчистени от всички травматични следи и негативни сили. И в мен да остане единствено най-чиста Любов и Светлина, с най-високи периодичност.

Благодаря на моите родители за живота, който са ми дали, преклонявам се пред силата на моя жанр и знам, че мен ме има с помощта на всички тях. Признавам болката в мен и в душата на рода, която е била скрита и премълчана. Съжалявам за нараненостите, които са породени.

Всеки има своето място и значение тъкмо подобен какъвто е. Приемам силата на живота и гибелта, които имат своята история в ориста на моята система. Благодаря за уроците, за триумфите и сложните моменти, за всички хора влязли в живота ми и опита с тях. Благодаря на душата ми и на всички духовни спътници и помощници.

С цялото си сърце, апелирам животът ми Сега да стартира да отразява единствено най-голямата и най-чиста Любов и Светлина, и аз да мога да пребивавам живот, изпълнен с безусловна обич, наслада, жизнеспособност, магия, чудеса, жизненост, позитивност, благополучие, баланс, завършения, непорочност и същинско обилие.

С цялото си сърце, апелирам сърцето ми да се извърши с покой, аз да стана радостна и съвършено центрирана в Любовта. И Светлината и Любовта на Душата ми да се изливат през моите очи, усмивката ми и цялото ми създание.

С цялото си сърце, апелирам в този момент да се трансформира в въплъщение на Мира и Любовта. Винаги да усещам покой в себе си, да усещам най-възвишеното и чисто изражение на безусловна обич, да изживявам това персонално и да го излъчвам към хората и към всички живи същества на Земята.

С цялото си сърце, апелирам от този ден нататък да бъда дарена с Океани от Любов, Чудеса, Радост, Щастие, Смях, Мир, Блаженство, Красота и Истинско Изобилие. С цялото си сърце, апелирам животът ми да е блажен, от този миг нататък.

С цялото си сърце, апелирам моето време на Земята да ме подари със съкровищница от незабравими, вълшебен и красиви мемоари. Които да взема с мен, когато пристигна време да се завърна У ДОМА.

Смъртта е част от пътя и когато пристигна мига да я вървя след ще знам, че и тя е част от любовта, тъй като когато свърши веднъж идва нов, ново начало…

АЗ СЪМ ЛЮБОВ…Нека Бъде СВЕТЛИНА…Така да Бъде…АМИН! “, показа в профила си Маги Ангелова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР