Споделям няколко неща, които няма да чуете достатъчно добре или

...
Споделям няколко неща, които няма да чуете достатъчно добре или
Коментари Харесай

Георги Марков: Денков получи вот на недоверие и от европарламента! Първо той да подаде оставка, след това Боби Михайлов!

Споделям няколко неща, които няма да чуете задоволително добре или никак по родните две малките екрани на Сорос - Нова и бТВ:

1.  Герт Вилдерс - водач на Партията на свободата в Холандия, завоюва безапелационно парламентарните избори и хвърли в смут неолибералната и прогресистка общественост в Европа. Само 6 месеца преди евровота най-близкият другар и съидейник на Виктор Орбан прати в политически нокаут червено-зелената коалиция на Тимерманс и партията на политическия мъртвец Рюте. Да напомня - Тимерманс е оня чичко, който най-вече ни натискаше да приемем Истанбулската спогодба, до момента в който беше заместник-шеф на Европейска комисия. Та тази чичо ни викаше " Свиквайте с многообразието и третия пол “ и още повтаряше след фрау Меркел: " Свиквайте с мигрантите “.

Гледах Вилдерс по какъв начин показа преди време книгата си в Будапеща и от все сърце назова Жан-Клод Юнкер глупак.

2.  В задатък оповестявам за още една победа - тази на Партията на свободата на Херберт Кикл в Австрия. Това демонстрират настроенията в Австрия. Там не желаят като в Западна Европа мигранти да потрошат Виена, като тези след мачовете в Париж и Брюксел. И миграция на ножа не желаят, че да летят глави на учители, служители на реда, свещеници, да се изнасилват малолетни.

Кикл идва постоянно в Будапеща. Говори в унгарската столица и на Форума на Републиканците СРАС. 

След успеха на Фицо, който е към този момент министър председател на Словакия, се оформя Централно европейска анти-Сорос тройка или една политическа Австро-Унгария.

3.  В Аржентина президент стана аржентинският тръмпист с истински хрумвания - Хавиер Милей. По време на акцията му беше пуснато в превод на испански изявлението на Орбан при Тъкър Карлсън, което стана трето най-гледано предаване за годината в Аржентина.

4.  Прав е Орбан на лекцията си в Цюрих по случай 90-годишнината на консервативния швейцарски седмичник “Велтвохе “: През 1990 година Съединени американски щати и Западна Европа бяха християнски. Днес не е по този начин - прогресистката неолибералена мисъл занули християнските полезности. Съдбата на Европа е в американски ръце. Ако те сменят курса на войната в Украйна, европейците ще останат самотни.

Унгария през 2023 година ще сложи нов връх по претовареност, вложения и експорт. Унгария не е черната овца, а първата лястовица в Европейски Съюз, че би трябвало смяна в съюза.

5.  Интересно е, че Унгария променя Конституцията си и приема Закон за отбрана на националния си суверенитет. Забранява се финансирането от чужбина на партии и Неправителствени организации за образуване на политическата воля на жителите. За нарушителите - затвор до 3 години.

6.  В навечерието на национално допитване за връзките с Брюксел цяла Будапеща е залята с плакати: “Няма да танцуваме по музиката на Александър Сорос и Урсула фон дер Лайен “. Много е готина фотографията на Урсула и Сашко Сорос на плаката, а и е цветна.

Сорос пък реве, че Орбан е антисемит и трапосал сина му на плаката. Това и за анекдот не става! В Унгария на Орбан като сигурна страна игра мачовете си единствено преди дни националният тим на Израел по футбол. На срещата с Белгия на трибуната Виктор гледа мача до израелския дипломат. 

7. Химика получи избор на съмнение, с изключение на от българския народ на локалния избор, и от европарламента . Химика си приказва самичък в Страсбург! Да потъне човек от позор... Няма кой да му каже да си тръгне... Че и Бай Радан го нямаше дори!

Очевидно България е РАЗГЛОБЕНА  и не им пука на Запад, че сме русофоби и евроатлантици. Или евродепутатите внезапно са станали путинисти, знаейки, че времето на Зеленски изтича.

8.  Няколко пъти в ПИК написах, че 2023 година ще е като 1989-а. Европа я чака огромна смяна. Потвърди го нощес Виктор, който пръв поздрави Вилдерс със специфичен пост: “Вятърът на смяната пристигна... “.

На 10 юни Европа ще се разсъни с нова политическа действителност: ПЕС и ЕНП ще изгубят изборите във Франция, Италия, Холандия, Белгия, Австрия, Швеция, Чехия, Словения, Финландия, Унгария, Полша. Алтернатива за Германия ще победи ръководещата коалиция на Шолц. Отлични резултати ще имат Сантяго Абаскал и неговата VOX в Испания, както и Андре Вентура в Португалия.

Истинската десница в Европа ще получи подарък от Бога! Тръмп ще победи Мишел Обама.

9.  След 35 години народна власт България е на празни трибуни - от футбола, та до премиера. Затова през пролетта с избори 2 в 1 с един харч да минем. И да питаме без машини народа с години ли Сорос ще ни ръководи.

10.  Някаква-никаква парламентарна комисия от парламент, за който не са дали своят вот цели 2/3 от българите, викнала Боби Михайлов да кажел за вълнения и други ала-бала. Оставка му желали...

Чудя му се на Боби защо не им е занесъл видео от мача Сърбия-България, който може и да не са гледали. Та да видят стадиона на градчето Лесковац на комшиите или този в Бачка Топола. Ами ние такива в София нямаме. Или стадиона в дребното градче Сепши, Трансилвания, Румъния, дето Орбан им го построи и мангизи откри, че от горната страна на всичко би и нашето ЦСКА. След което да прати запис до УЕФА от съвещанието по какъв начин политици си разрешават като член на държавен орган да му желаят оставката и им напомни полския случай на издевателства на държавата и партиите по отношение на футбола и решенията на централата.

Прочее, България беше на секунди от победа над Унгария, на секунди от победа над Сърбия в България и на минути от победа на същата страна като посетител. Ами това са 9 точки. И е прав Марко Роси, маджарският треньор, че България нямаше шанс. Ами в случай че бяхме били в трите мача, трябваше да ревем “Българи юнаци “... Само за секунди и минути натам отиваше работата!

Не ни е добър футболът, само че не е и по-слаб от страната.  Ние сме страна с разрушени Конституционен съд и Висш правосъден съвет с изминал мандат, имаме ниско законни парламент, държавно управление, а към този момент и локална власт.

Преди мача Унгария-България в Будапеща един публицист изобретателно написа “34:0 “. Ще попитате какво е това? Ами толкоз са стадионите, издигнати от унгарската страна за 1 милиард евро. А у нас - нула... Айде, има един съвсем издигнат - " Христо Ботев “ в Пловдив, и то го построи Бойко. Почти издигнат, че няма още цялостен покрив и цялостно осветяване...

Тези парламентаристи, вживели се на следователи, да бягат да пледират за пари в бюджета за градеж най-малко на Национален стадион. Не им е работа да се занимават с организацията на мачове, което е обвързване на самоуправляващи се органи като БФС, УЕФА, ФИФА. 

Както депутатите желаят оставка на шефа на БФС, по този начин трябваше той да им желае оставка на тях.  Нищо не направиха за спорта, нищо за страната. Три години след пуча против джипката, нищо не са създали, като се изключи че се отрекохме от историята си и станахме колония.

Вината за положението на футбола е по равно на страната, БФС и клубовете. Боби би трябвало да подаде оставка, откакто подаде оставка Химика.  Защото положението на държавата е по-лошо от това на националния тим по футбол. Абсолютно ни занулиха - загубихме суверенитет, еднаквост, стопихме се като нация и си продадохме историята за един аероплан до Скопие.

Поход за мир, 26.11.23г., 14.00ч., НДК:  https://www.facebook.com/events/368621645621417/?active_tab=discussion

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР