СподелиВремето днес ще се задържи предимно облачно. На много места

...
СподелиВремето днес ще се задържи предимно облачно. На много места
Коментари Харесай

Облачно време днес, но все още топло

Сподели
Времето през днешния ден ще се задържи най-вече облачно. На доста места в страната ще има превалявания от дъжд, обилни основно в Рило-Родопската област. Вечерта преваляванията ще понижават по обсег и активност. В източната половина на страната ще духа мощен, стремителен южен вятър, в западната – слаб до сдържан, след обяд ще отслабва. Температурите ще се намаляват, само че ще останат по-високи от нормалните за интервала: минималните ще са сред 5° и 10°, в Източна България – малко по-високи, в София – към 6°, преобладаващите оптимални – сред 12° и 17°, в София – към 12°.

В планините ще е облачно с превалявания от сняг, под към 1700 m – от дъжд. Условия за обилни превалявания има основно в Рило-Родопската област. Ще духа мощен, преди обяд и плевел вятър от югозапад; след обяд ще се ориентира от северозапад и ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 6°, на 2000 m – към 0°.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд. Ще духа мощен, краткотрайно и плевел южен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 17°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, вечерта ще отслабва.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР