СподелиВицепрезидентката на САЩ и кандидат за президент на Демократическата партия

...
СподелиВицепрезидентката на САЩ и кандидат за президент на Демократическата партия
Коментари Харесай

Ново проучване: Харис продължава да увеличава преднината пред Тръмп

Сподели
Вицепрезидентката на Съединени американски щати и претендент за президент на Демократическата партия Камала Харис води пред някогашния американски президент и претендент на Републиканската партия Доналд Тръмп с 47 % на 40 % в конкуренцията за президентските избори в Съединени американски щати на 5 ноември, сочат резултатите от ново социологическо изследване на Ройтерс/Ипсос.

Харис е съумяла да понижи преднината, която Тръмп до момента имаше по въпроси като стопанската система и трудовата претовареност.

Харис е получила утвърждението на 46,61 % от участвалите регистрирани гласоподаватели в завършилото в понеделник тридневно допитване, до момента в който Тръмп е бил подсилен от 40,48 % от интервюираните.

В анкетата на Ройтерс/Ипсос от 11-12 септември Харис изпреварваше Тръмп с 5 процентни пункта. Най-новото допитване е с позволена неточност от към 4 пункта.

На въпроса кой от претендентите има по-добър метод във връзка с „ стопанската система, безработицата и работните места “, към 43 % от участвалите в социологическото изследване са подкрепили Тръмп, а 41 % – Харис.

Одобрението за Тръмп от 2 пункта повече идва на фона на преднината му от 3 пункта в допитването на Ройтерс/Ипсос през август и 11 пункта в края на юли, малко откакто Харис започва предизборната си акция.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР