СподелиВ тежко състояние е дете на година и половина от

...
СподелиВ тежко състояние е дете на година и половина от
Коментари Харесай

В „Пирогов“ се борят за живота на детето, простреляно в главата от 11-годишен

Сподели
В тежко положение е дете на година и половина от Враца, което нощес беше простреляно в главата от 11-годишен. По-голямото дете е гръмнало с въздушна пушка. В момента потърпевшото момченце е в „ Пирогов “. Там беше превозено с боен хеликоптер от Крумово.

11-годишният е живеел в една и съща къща с дребното дете и му се пада чичо. И двете деца са от ромски генезис. Оръжието е законно притежавано от член на фамилията. При игра на двора във врачанския квартал “Кулата ” по-голямото е съборило въздушна пушка. Не е ясно по какъв начин тъкмо е създаден изстрелът, който е уцелил дребното дете. Майка му в този миг също е била на двора. Веднага е извикана Спешна помощ. В сигнала до медиците се споделя, че дете на година и половина е паднало от столчето върху маса. Незабавно потегля кола за спешна помощ към отдалечения квартал, само че фамилията също взема решение да тръгне с персонален автомобил и се разминават с медиците по пътя.

Детето е признато във врачанската болница, откъдето го взема военният хеликоптер и го транспортира до „ Пирогов “. Там момченцето е докарано интубирано и в безсъзнание. При идване в болничното заведение му е изработен скенер и следва незабавна интервенция. То е с черепно-мозъчна контузия, породена от сачма, която го е улучила малко над веждата.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР